Obavijest – Naknada za rode

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije poziva Vas da se uključite u projekt zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

„Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia)

 na području Sisačko-moslavačke županije

u 2016. godini i ostvarite naknadu od 700,00 kuna

po gnijezdu rode

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste Vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700,00 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda bijele rode na objektima u Sisačko-moslavačkoj županiji na kojima se to gnijezdo nalazi.

Sve vlasnike odnosno korisnike objekata s područja Sisačko-moslavačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da  do 04. kolovoza 2016. godine potrebnu dokumentaciju (OIB, IBAN, kopija vlasničkog lista)   za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu:

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije

                               Sisačka bb, 44317 Popovača

                      na e-mail jupriroda.smz@sk.t-com.hr

                                       fax 044/679-147

Obrazac “Izjava” za rode nalazi se na sljedećem linku:

IZJAVA_-_RODE_-_2016.

Detaljnije informacije o projektu „Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) na području Sisačko-moslavačke županije u 2016. možete dobiti na broj telefona 044/679-129, 679-122 ili na  web stranici www.zastita-prirode-smz.hr.