OBAVIJEST – Isplata naknada za rodina gnijezda na području SMŽ

„Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) u 2019. godini“

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Sisačko-moslavačke županije poziva Vas da se uključite u projekt zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i  ostvarite naknadu od 700,00 kuna po gnijezdu rode.

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste Vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700,00 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda bijele rode na objektima u Sisačko-moslavačkoj županiji na kojima se to gnijezdo nalazi.

Sve vlasnike odnosno korisnike objekata s područja Sisačko-moslavačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da do 10. srpnja 2019. godine dostave potrebnu dokumentaciju (OIB, IBAN, kopija vlasničkog lista) za ostvarivanje naknade na adresu:

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima

prirode Sisačko-moslavačke županije

Trg grofova Erdödyja 17, 44317 Popovača

na e-mail jupriroda.smz@sk.t-com.hr

fax 044/679-147

Obrazac “Izjava” za rode nalazi se na sljedećem linku:

IZJAVA – RODE – 2019

Detaljnije informacije o projektu „Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) u 2019. godini“ na području Sisačko-moslavačke županije možete dobiti na broj telefona 044/679-129, 679-122 ili na  web stranici www.zastita-prirode-smz.hr.